Nielz Café Restaurant

Welkom op de Plus infopagina over Nielz Café Restaurant in Almelo! Onze gezellige en sfeervolle locatie is de perfecte plek voor een heerlijke lunch, een gezellige borrel of zelfs een zakelijke bijeenkomst.

Onze uitgebreide menukaart biedt voor elk wat wils en onze bar is gevuld met een grote selectie van bieren, wijnen en cocktails. Of je nu komt voor een snelle lunch, een romantisch diner of een gezellige borrel met vrienden, we hebben iets voor iedereen. Met als absolute aanrader onze huisgemaakte special cheesecake, die wekelijks door ons keukenteam wordt gecreëerd.  Al sinds 2016 wordt deze elke donderdag gedeeld op onze Facebook- & Instapagina’s.  Er wordt een beperkt aantal specials gemaakt en op=op.

Maar dat is nog niet alles, Nielz Café Restaurant is ook de perfecte plek voor je vergadering of zakelijke bijeenkomst. Onze vergaderruimte biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle vergadering, inclusief een groot scherm, whiteboard en gratis wifi.

Voor uitgebreide info neem je een kijkje op onze website.

Neem je Plus Almelo Dinercheque mee en ontdek wat Nielz Café Restaurant voor jou in petto heeft! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen. We adviseren je vooraf te reserveren.

 

Openingstijden

ma t/m za 08:00 – 21:00
zo 10:00 – 18:00

Quick Links

© 2023 gemaakt door www.jesworryless.nl