Spaaracties

Het sparen van mooie en voordelig artikelen maakt het boodschappen doen nóg leuker! En daarom organiseren we met de PLUS supermarkten in Almelo regelmatig extra spaaracties. Zoals de fan artikelen van Heracles of het historische stickeralbum. We houden je hier op de hoogte van huidige spaaracties. Spaar je mee?

dagjeuit

Spaar voor de leukste Dagjes uit met de hoogste kortingen!

Bij PLUS spaar je van zondag 31 maart t/m zaterdag 18 mei 2024 weer voor de hoogste kortingen op de leukste Dagjes Uit! Dat wordt weer lachen, gieren, brullen en verwonderen in de hoogste achtbanen, mooiste dierenparken en chillste wellness-locaties.

Ga ook goedkoop een Dagje Uit!

Je ontvangt een Dagje Uit voucher t.w.v. € 5,- bij elke € 10,- aan boodschappen*. Stapel je vouchers tot de hoogst beschikbare korting. Dit kan oplopen tot wel 70% korting! Zo maken we leuke Dagjes Uit in Nederland weer betaalbaar voor iedereen. Spaar, scan en boek je Dagje Uit. Veel plezier!

Vouchers verzilveren en tickets kopen kan tot en met zondag 5 januari 2025.

Spaar voor een spetterende zomer bij zwembad Het Sportpark

Spaar bij PLUS Almelo van 3 t/m 30 juni voor een zomer abonnement bij zwembad het Sportpark. 

Met een volle spaarkaart van 5 zegels krijg je voor slechts € 10,- een onbeperkt zomerabonnement voor één persoon (exclusief zwempas van €6,50).

Met het zomerabonnement kun je deel- nemen aan ALLE activiteiten! Dat zijn alle vakantie-activiteiten maar ook met vrij zwemmen, banen zwemmen, alle groepslessen en de zwemvierdaagse. Kortom, van 22 juli t/m 1 september zo veel zwemmen als je wilt!

(bij iedere €10,- aan boodschappen krijg je een zegel).

sportpark

Op de hoogte blijven?

Ontvang één keer per maand een nieuwsbrief met aanbiedingen, spaaracties, de lekkerste recepten en de laatste nieuwtjes!

 

Openingstijden

ma t/m za 08:00 – 21:00
zo 10:00 – 18:00

Quick Links

© 2023 gemaakt door www.jesworryless.nl