Spaaracties

Het sparen van mooie en voordelig artikelen maakt het boodschappen doen nóg leuker! En daarom organiseren we met de PLUS supermarkten in Almelo regelmatig extra spaaracties. Zoals de fan artikelen van Heracles of het historische stickeralbum. We houden je hier op de hoogte van huidige spaaracties. Spaar je mee?

Back to school

Start je schooljaar super gezond met PLUS Almelo!

Vanaf 3 september kun je sparen voor je eigen unieke lunchitems. Verbaas je kids én jezelf met heerlijke recepten zoals een volkoren wrap met hüttenkäse en komkommer. Leren en genieten gaan hand in hand!

Trommel zonder rommel is gericht op kinderen. Uiteraard mag iedereen meedoen aan deze actie. De lunchbox heeft een speciale inlay waarin je een afbeelding de favoriete tv-held of het lievelingsdier van je kind stopt. Deze inlay kun je makkelijk verwijderen en schoonmaken. Zo gaat die trommel, hoppa, de vaatwasser of afwas in. Geen gedoe, alleen plezier en gezondheid!

spaaractie
trommel zonder rommel

Vier de 400ste PLUS met Kadokorting

Bij PLUS hebben we iets bijzonders te vieren: we openen onze 400ste winkel! Een mijlpaal die we graag met jou delen. Daarom kun je van zondag 29 oktober tot en met zaterdag 2 december 2023 sparen voor Kadokorting. Bij iedere 10 euro aan boodschappen* ontvang je een voucher t.w.v. 5 euro shoptegoed.

Bij aanschaf van een digitale kadobon ontvang je bij meer dan 20 deelnemende winkels tot wel 30% EXTRA shoptegoed.

En het leuke is: je kunt deze vouchers stapelen! Zo kun je extra veel cadeautjes geven, of het nu voor in de schoen is, onder de kerstboom, voor een verjaardag of gewoon lekker voor jezelf. Vier jij met ons mee?

Op de hoogte blijven?

Ontvang één keer per maand een nieuwsbrief met aanbiedingen, spaaracties, de lekkerste recepten en de laatste nieuwtjes!

 

Openingstijden

ma t/m za 08:00 – 21:00
zo 10:00 – 18:00

Quick Links

© 2023 gemaakt door www.jesworryless.nl