PLUS Brughuis

PLUS Brughuis is gevestigd onder de tribunes van Erve Asito oftewel de thuishaven van Heracles Almelo. Een mooie locatie wat maakt dat deze supermarkt voor iedereen gemakkelijk bereikbaar en zichtbaar is. Wij hebben 200 parkeerplaatsen voor onze deur waar u vrij gebruik van kunt maken.

Onze PLUS supermarkt wil zich onderscheiden door de dagelijkse dingen iedere keer weer goed te doen. Daarmee bedoelen we dat u mag rekenen op volle schappen, verse producten van de hoogste kwaliteit, een schone en opgeruimde winkel. Bovenal mag u rekenen op deskundige en vriendelijke medewerkers die het u graag naar de zin maken. Ons assortiment past zich elk seizoen weer aan. Dit alles krijgt u voor een goede prijs.

Wij geven ruimte aan lokale leveranciers en dit ziet u terug in ons assortiment, wij hebben eieren, wijn, broodjes, rookworsten, bier en nog veel meer producten van enthousiaste leveranciers uit de buurt. Volg daarvoor de Facebook pagina of Instagram van PLUS Brughuis om op de hoogte te blijven van de partijaanbiedingen en extra voordeeltjes.

< terug naar over ons

Openingstijden

ma t/m za 08:00 – 21:00
zo 10:00 – 18:00

Quick Links

© 2023 gemaakt door www.jesworryless.nl