Back to school: Bij PLUS ontwerp je zelf een broodtrommel mét korting

sportbedrijf almelo
Met een gepersonaliseerde broodtrommel wordt gezond lunchen nóg leuker! | Foto: Sportbedrijf Almelo

De zomervakantie is afgelopen en dat betekent: back to school! Maar wacht even… Heb je je al voorbereid op een supergezonde lunch voor jouw helden? Geen stress, want PLUS Almelo en Sportbedrijf Almelo hebben de ultieme oplossing bedacht voor de perfecte broodtrommel vol heerlijke, voedzame snacks!

Bij geselecteerde actieproducten in de vier Almelose PLUS-supermarkten krijg je korting op een te gekke, gepersonaliseerde broodtrommel! En dat is niet alles. Je krijgt ook nog elke week recepten voor gezonde én smakelijke lunchvullingen voor jouw mini-helden. Niet voor niets heet deze campagne Trommel zonder rommel.

Gezond eten was nog nooit zo leuk

Deze actie is gestart op 3 september 2023 in de vier PLUS-vestigingen in Almelo. Tijdens de actieperiode kun je sparen voor je eigen unieke lunchitems. Verbaas je kids én jezelf met heerlijke recepten zoals een volkoren wrap met hüttenkäse en komkommer. Leren en genieten gaan hand in hand!

Trommel zonder rommel is gericht op kinderen. Uiteraard mag iedereen meedoen aan deze actie. De lunchbox heeft een speciale inlay waarin je een afbeelding de favoriete tv-held of het lievelingsdier van je kind stopt. Deze inlay kun je makkelijk verwijderen en schoonmaken. Zo gaat die trommel, hoppa, de vaatwasser of afwas in. Geen gedoe, alleen plezier en gezondheid!

Lees hier meer over de actie >

Plus almelo

Dit artikel is geplaatst door indebuurt.nl Almelo

Openingstijden

ma t/m za 08:00 – 21:00
zo 10:00 – 18:00

Quick Links

© 2023 gemaakt door www.jesworryless.nl